Η διαχείριση της ήττας στο Στοίχημα!

Η διαχείριση της ήττας στο Στοίχημα!

Η διαχείριση της ήττας στο Στοίχημα

Έχασες. Όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έστω έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά από την στοιχηματική σου ήττα!

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί χάνουμε στο Στοίχημα με την διαχείριση της ήττας σε απόλυτο βαθμό! Ενας παίκτης που θέλει να είναι μακροχρόνια κερδισμένος από το στοίχημα, πρέπει να συμφιλιωθεί τόσο πολύ με την ήττα, τη διαχείρισή της και να την κάνει κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν μιλάμε για εθισμό, δηλαδή να χάνει κάποιος συνέχεια και να το θεωρεί φυσιολογικό, αλλά για συμβιβασμό σε ορισμένες περιπτώσεις. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, στόχος του σωστού παίκτη είναι οι νίκες να είναι περισσότερες από τις ήττες!

Στοίχημα και διαχείριση της ήττας

Παρακάτω θα απαριθμήσουμε τους 4 χρυσούς κανόνες για τη διαχείριση της ήττας στο στοίχημα, κανόνες που αν τηρήσουμε μόνο κερδισμένοι θα βγούμε μακροχρόνια.

1) Σταμάτα να προσπαθείς να ρεφάρεις

Εχασες και το πρώτο πράγμα που πας να κάνεις, είναι να βρεις κάτι να ποντάρεις για να ρεφάρεις. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Εννιά στις δέκα φορές θα χάσεις και άλλα χρήματα καθώς, οι αγώνες που θα πετύχεις θα είναι λιγότεροι και δεν θα τους έχεις μελετήσει, η βιασύνη να βρεις κάτι γρήγορα θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές, ενώ η προηγούμενη ήττα σίγουρα θα σε κάνει να δεις ένα επόμενο ματς ως… ευκαιρία, κάτι που δεν ισχύει!

2) Δικαιολογίες τέλος

Εχασες έναν αγώνα ή ένα παρολί και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου! Λάθος! Τις περισσότερες φορές δεν φταίει ούτε ο διαιτητής, ούτε το δοκάρι, ούτε ένα παιχνίδι που είναι… στημένο. Πολλές φορές τα πράγματα που «κατηγορείς» σε ευνόησαν και κέρδισες, οπότε σταμάτα τις δικαιολογίες και αφοσιώσου στη μελέτη.

3) Καλύτερη μελέτη

Η μελέτη πριν από το κάθε ματς που ποντάρεις είναι σημαντική. Εξίσου σημαντική είναι ωστόσο και η μελέτη ενός παιχνιδιού που χάθηκε! Τι σε οδήγησε σε αυτή την επιλογή, γιατί εν τέλει χάθηκε το συγκεκριμένο στοίχημα. Η μελέτη αυτή μπορεί να μας… γλιτώσει από μελλοντικές ήττες

4) Επιλογή στοιχηματικής πλατφόρμας.

Η επιλογή της στοιχηματικής πλατφόρμας είναι πολύ σημαντική καθώς οι μεγαλύτερες αποδόσεις μπορούν να μας αποφέρουν τόσο σημαντικό κέρδος μακροπρόθεσμα, κέρδος που θα υπερκαλύψει αρκετές μας ήττες!

“21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα”