Η διπλή ευκαιρία στο Στοίχημα

Η διπλή ευκαιρία στο Στοίχημα

Η διπλή ευκαιρία στο Στοίχημα

Η επιλογή της διπλής ευκαιρίας παραμένει ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές των παικτών, αφού ουσιαστικά μειώνει τις πιθανότητες ρίσκου και απωλειών. Παράλληλα, όμως, επηρεάζει σημαντικά και τα κέρδη.

Τι είναι η διπλή ευκαιρία

Διπλή ευκαιρία είναι μία επιλογή που συνδυάζει δύο πιθανά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το σκεπτικό της διπλής ευκαιρίας είναι απλό, μιας και ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει στο ενδεχόμενο νίκης οποιασδήποτε από τις δύο ομάδες, ή υπέρ της μίας καλύπτοντας παράλληλα και το σενάριο του Χ. Εξίσου απλές και κατανοητές ακόμη και για έναν rookie του στοιχηματικού κόσμου είναι και οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος, τις οποίες συναντάμε σε μορφή 12, 1Χ και Χ2.

Γιατί να επιλέξω την Διπλή Ευκαιρία

Και σε αυτήν την περίπτωση είναι εύκολο να αποφύγουμε τα μπερδέματα, μιας και πρόκειται για έναν πιο ασφαλή τρόπο προσέγγισης στα γεγονότα που εντοπίζουμε μεγάλη αξία, όπως στο ενδεχόμενο νίκης του αουτσάιντερ σε μια πολύ δυνατή έδρα. Αν για παράδειγμα η πρώτη του βαθμολογικού πίνακα φιλοξενεί την τελευταία, η Διπλή Ευκαιρία μας βοηθά να κοντράρουμε το φαβορί παίρνοντας μια ως επί το πλείστον «φουσκωμένη» απόδοση για δύο αποτελέσματα (Χ2).

Αντιθέτως, επί της ουσίας δεν έχει κανένα value στον συνδυασμό της νίκης του φαβορί με την ισοπαλία ή σε αυτόν της νίκης μιας εκ των δύο ομάδων. Διαπιστώνοντάς το και στην πράξη, στο ζευγάρι Κολωνία – Λειψία οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί με αποδόσεις 5.80 – 5.00 – 1.50 με τις διπλές ευκαιρίες να προσφέρονται στο 2.50 – 1.15 – 1.20 (1Χ, 2Χ, 12). Όπως βλέπουμε, το σενάριο να γκελάρει το φαβορί και μάλιστα μακριά από την έδρα του προσφέρεται ικανοποιητικά πάνω από τον διπλασιασμό, περίπου στο μισό από το ενδεχόμενο νίκης της γηπεδούχου.

Φυσικά οι αποδόσεις ποικίλουν αναλόγως με την δυναμική που έχουν οι εκάστοτε ομάδες στο ματσάρισμα, με αποτέλεσμα άλλοτε να συναντάμε μικρότερες ή μεγαλύτερες τιμές στο στοιχηματικό κουπόνι.

Άλλες μορφές Διπλής Ευκαιρίας – Combo και Ημίχρονα/Τελικά

Εκτός από την κλασική επιλογή, τα τελευταία χρόνια οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν εισάγει και άλλες επιλογές στις οποίες συναντάμε την Διπλή Ευκαιρία, όπως διάφορα combo με παιχνίδι στα γκολ, αλλά ανάμεσα και στα δύο ημίχρονα. Σε κάθε περίπτωση, οι αποδόσεις είναι πιο αυξημένες αφού μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε στα πολλά/λίγα γκολ αλλά και σε ανατροπές.

Ενδεικτικά, ο παίκτης έχει το προνόμιο να ποντάρει σε 12/1Χ/Χ2 με Over/Under ξεκινώντας από το Over/Under 1.5 και με ταβάνι το σχετικό line που ορίζει κάθε εταιρεία, που σε αρκετές των περιπτώσεων φτάνει τουλάχιστον μέχρι το Over/Under 5.5.

Επίσης, ο μπουκ μας δίνει την ευελιξία να παίξουμε και στα δύο ημίχρονα με διαφορετικές αποδόσεις, σαφώς βελτιωμένες από την απλή Διπλή Ευκαιρία. Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα, όμως και πάλι ανάμεσα στα τόσα γεγονότα υπάρχουν και αγώνες οι οποίοι μπορεί να παρουσιάσουν ένα παραθυράκι για αυξημένα κέρδη. Οι συνδυασμοί που προκύπτουν είναι εννέα (9) και έχουν ως εξής:

1Χ/1Χ – 1Χ/12 – 1Χ/2Χ

12/1Χ – 12/12 – 12/2Χ

2Χ/1Χ – 2Χ/12 – 2Χ/2Χ

Τέλος, τη διπλή ευκαιρία την συναντάμε και για το αποτέλεσμα του 1ου και του 2ου ημιχρόνου ξεχωριστά.

Είτε με ένα ζητούμενο, είτε με περισσότερα, η διπλή ευκαιρία παραμένει ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς και βασικές στοιχηματικές επιλογές, αφού μειώνει το ρίσκο της απώλειας του πονταρίσματος ακόμη κι αν αυτό είναι δεδομένα πιο αυξημένο εφόσον κυνηγάμε κάποια από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής έχοντας για απώτερο σκοπό ένα μεγαλύτερο profit.

“21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα”