Πέντε βασικές αρχές του στοιχήματος!

Πέντε βασικές αρχές του στοιχήματος!

Για τους περισσότερους παίκτες του στοιχήματος τα αίτια της ήττας δεν είναι σχεδόν ποτέ δική τους ευθύνη.

Με δικαιολογίες και χωρίς τακτική όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθείς αντιμέτωπος και να ανταποκριθείς απέναντι σε με μια εξαιρετικά καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Μην βιαστείτε όμως. Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν είναι ο αντίπαλος σας. Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κερδοφόρα την ψυχαγωγία σας θα χρειαστεί να σκεφτείτε βασικούς κανόνες, θα χρειαστεί να αποφύγετε βασικά λάθη τόσο στο pre live όσο και στο live betting.

Ας δούμε λοιπόν βασικές αρχές που λείπουν από τους παίκτες του στοιχήματος:

1.Μην φτιάχνεις τεράστια παρολί

Υπάρχει πληθώρα από εφαρμογές για δημιουργία παρολί στοιχημάτων και είναι πολύτιμα εργαλεία για το “οπλοστάσιο” κάθε παίκτη. Υπάρχει, όμως, λόγος που αυτά τα payouts είναι τόσο δελεαστικά, πολύ απλά γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθούν. Παίξε παρολί συντηρητικά και προσπάθησε να τα περιορίσεις μόνο σε δύο με τρία γεγονότα. Ενα παρολί με πέντε γεγονότα μπορεί να μετατρέψει μία κερδοφόρα μέρα σε χαμένη.

2.Ποντάρισμα σε πολλά ματς

Οσο περισσότερο μελετάς το κουπόνι, τόσο αυξάνονται τα παιχνίδια που σχηματίζεις άποψη. Κάποιοι παίκτες στοιχηματίζουν σε όλα αυτά τα ματς που “βλέπουν” και ποντάρουν ένα μεγάλο μέρος από την μπάνκα τους, κάτι που περιέχει τεράστιο ρίσκο. Λάθος. Περιόρισε τη μελέτη σου στα πιο δυνατά ματς και άφησε τα υπόλοιπα που σου δημιουργούν αμφιβολίες.

3.Ψάξε την καλύτερη επιλογή για το στοίχημά σου

Υπάρχουν τόσες πολλές εταιρίες στοιχημάτων στο ίντερνετ, παρόλα αυτά κάποιοι παίκτες διατηρούν λογαριασμό μόνο σε μία από αυτές, κάτι που αποτελεί μειονέκτημα. Η λεπτή γραμμή της νίκης από την ήττα μπορεί να είναι ακόμα και μισός πόντος, γι αυτό είναι πιο σωστό να ψάχνεις τα lines σε περισσότερες από μία εταιρίες και να αγοράζεις την δυνατή καλύτερη επιλογή και όχι να συμβιβάζεσαι με αυτό που σου προσφέρει η μία εταιρία.

4.Πέφτοντας στην παγίδα των αποδόσεων

Αν φαίνεται τόσο καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα είναι! Μην αλλάζεις γνώμη, επειδή η αντίθετη επιλογή είναι το φαβορί. Ψάξε περισσότερο. Μήπως υπάρχει κάποιος τραυματισμός ή κάποιος άλλος παράγοντας που προσπέρασες; Μια ξαφνική αλλαγή του καιρού; Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει καλά το σημείο, πριν στοιχηματίσεις.

5.Μην ποντάρεις σε ένα ματς επειδή απλά το δείχνει η τηλεόραση

Εάν ποντάρετε αυστηρά για διασκέδαση, αυτό είναι ένα «λάθος» που δεν σας πειράζει εάν το κάνετε. Μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό ένα επιπλέον κίνητρο να ποντάρεις σε ένα ματς που θα δεις με τους φίλους, όμως στην πραγματικότητα πρέπει να το αντιμετωπίσεις όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Εάν δεν είναι δυνατή επιλογή, καλύτερα να την προσπεράσεις.

“21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα”