Στρατηγική Corridors στο Στοίχημα: Αναλυτικός οδηγός!

Στρατηγική Corridors στο Στοίχημα: Αναλυτικός οδηγός!

Στρατηγική Corridors στο Στοίχημα: Αναλυτικός οδηγός

Με την εξέλιξη του Στοιχήματος να έχει διαμορφώσει μια πιο σύνθετη παικτική δραστηριότητα, με αναρίθμητες επιλογές, διαφόρων τύπου στρατηγικές και διαδικασίες, είναι μοιραίο ο νέος παίκτης να αναζητά την κατάλληλη «δίοδο» για να υιοθετήσει και εκείνος τη νέα τάξη πραγμάτων. Η στρατηγική Corridors είναι ακριβώς αυτό. Μία από τις πολλές στρατηγικές «διόδους» που μπορεί να αποδειχθεί, με τις σωστές κινήσεις, σημαντική βοηθός στο παιχνίδι του.

Τι είναι η στρατηγική Corridors

Η στρατηγική Corridors είναι ένα είδους κάλυψης των εν ενεργεία στοιχημάτων, με σκοπό να επιτευχθεί η διπλή, πετυχημένη διευθέτηση. Εν ολίγοις, είναι το ποντάρισμα σε διαφορετικά αποτελέσματα/ σημεία του ίδιου αγώνα που κατά τη γνώμη του παίκτη είναι ικανά να επιβεβαιωθούν αμφότερα, αλλά ακόμη και στο σενάριο της μίας πετυχημένης επιλογής- η απώλεια κεφαλαίου να είναι αρκετά χαμηλότερη. Σημαντική προϋπόθεση είναι η κατοχή λογαριασμών σε πάνω από μία στοιχηματικές εταιρίες.

Που εφαρμόζεται η στρατηγική Corridors

Η παρουσία ειδικών αγορών, περισσότερων χάντικαπ, έδωσε την… πρωτοπορία της εφαρμογής της στρατηγικής Corridors στους αγώνες του μπάσκετ. Σταδιακά, ωστόσο, και με την περαιτέρω ενίσχυση των αγορών στα υπόλοιπα αθλήματα, επεκτάθηκε και στα κουπόνια του ποδοσφαίρου, του τένις, ακόμη και των υπόλοιπων σπορ.

Η εφαρμογή της στρατηγικής Corridors

Ξεκινάμε από τα βασικά. Για να προχωρήσει κανείς στην εφαρμογή της στρατηγικής Corridors οφείλει να έχει κάνει προηγουμένως μια… προεργασία. Να έχει αναζητήσει τους «διαδρόμους» (εξ’ου και Corridors) των αποδόσεων στις στοιχηματικές εταιρίες και να ακολουθήσει τις παρόμοιες διαδρομές που θα τον «πληρώσουν» σε κοντινή απόδοση και θα μειώσουν την πιθανότητα μεγάλης χασούρας. Ο παίκτης θα πρέπει να βρει ένα ματς με περίπου τις ίδιες αγορές, σε «ισόβαθμες» ή κοντινές αποδόσεις και να τις επιλέξει.

Παράδειγμα της στρατηγικής Corridors

Πιο εύκολα κατανοητό θα γίνει με τη χρήση παραδείγματος της στρατηγικής Corridors. Λόγω και τη πρωτοπορίας, που αναφέραμε παραπάνω, στο μπάσκετ, το παράδειγμά μας θα είναι από εκεί.

Έστω ότι παρακολουθούμε στενά ένα ματς της Ευρωλίγκας και το ημίχρονο ολοκληρώνεται 60- 53. Η μία στοιχηματική που είμαστε πελάτες δίνει την αγορά στο σύνολο πόντων «Under 198» σε απόδοση 1.80 και η άλλη την αγορά «Over 190» σε απόδοση 1.85. Σε αυτή την περίπτωση, εάν ο παίκτης επιλέξει τα δύο σημεία, αυτόματα αυξάνει τις πιθανότητες να πιάσει και τα δύο. Με λίγα λόγια βρήκε μια διαδρομή «Corridor» που πιθανώς να τον επιβεβαιώσει στον απόλυτο βαθμό. Ακόμη όμως και στην περίπτωση να χάσει ένα από τα δύο, η απώλεια του κεφαλαίου θα είναι σαφώς πολύ μικρότερη.

Στρατηγική Corridor στο Ποδόσφαιρο

Παραπάνω αναφέραμε ότι, εξαιτίας της «εισβολής» πολλών νέων / διαφορετικών επιλογών στοιχηματισμού, η στρατηγική Corridor μπορεί να εφαρμοστεί και στα ποδοσφαιρικά events και μάλιστα με εξίσου ελπιδοφόρες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Ας δούμε, όμως, και σε αυτή την περίπτωση ένα νέο παράδειγμα.

Έστω ότι «Ομάδα Α» η γηπεδούχος και «ομάδα Β» η φιλοξενούμενη. Στην αναζήτηση ανάμεσα στις εταιρίες διαπιστώνεις ότι η δυναμική της ομάδας Α αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις αποδόσεις της νίκης, που κυμαίνονται ανάμεσα σε 1.30 και 1.40. Ξέρεις, όμως, ότι οι φιλοξενούμενοι ίσως και να αδικούνται από το μοίρασμα, αφού είναι μια ομάδα που έχει μομέντουμ, ποιότητα ή ό,τι άλλο για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Βλέπεις, λοιπόν, ότι η απόδοση του χάντικαπ +1.5 γκολ για την ομάδα Β πιάνει από 1.5 έως 1.6. Μόλις κατάφερες να βρεις ένα νέο corridor, αυτή τη φορά μέσω των γκολ! Σε περίπτωση που η φιλοξενούμενη νικήσει με… οριακά σκορ, πιάνεις και τα δύο στοιχήματα, ενώ σε λάθος εκτίμηση ενός εκ των δύο, θα πάρεις πίσω σχεδόν ολόκληρο το ποντάρισμά σου!

Τα Πλεονεκτήματα της στρατηγικής Corridors

Πρώτο και κυριότερο, το οποίο αναφέραμε στην αρχή του κειμένου. Δεν απαιτεί υψηλό κεφάλαιο. Μπορεί να εφαρμοστεί το ίδιο σε όλων των ειδών τις «τσέπες», απλά – όπως είναι λογικό- με την ανάλογη διαφορά στο οικονομικό balance από τα πιθανά κέρδη του λογαριασμού. Παράλληλα, από τη στιγμή που ζητάς… βατούς διαδρόμους και όχι κάτι το εξειδικευμένο, ακραίο, το ρίσκο δεν είναι τόσο υψηλό. Ξαναγράφουμε και υπενθυμίζουμε άλλη μία φορά ότι εξίσου σημαντική είναι και η έγκαιρη ανεύρεση και μελέτη των αγορών / αποδόσεων.

Τα Μειονεκτήματα της στρατηγικής Corridors

Τίποτα, ωστόσο, δεν έχει μία όψη. Υπάρχουν και μειονεκτήματά στη στρατηγική Corridors, με βασικό το μικρό περιθώριο να αυξήσεις το κεφάλαιό σου σύντομα. Όπως κατάλαβες και από τα παραδείγματα, οι αποδόσεις που αναζητά ο παίκτης που θέλει να ακολουθήσει πιστά τη συγκεκριμένη στρατηγική είναι χαμηλές. Μοιραία ακόμη και στην πετυχημένη διευθέτηση δύο στοιχημάτων, το κέρδος θα αυξάνεται με σταθερούς, αλλά και αργούς ρυθμούς. Παράλληλα μην ξεχνάμε και την ψυχική φθορά που απαιτεί η αναζήτηση των κατάλληλων «διαδρόμων», το alert που θα πρέπει να είναι ο παίκτης για να «τσιμπήσει» αμέσως την αγορά. Θέλει μελέτη, επιμονή και χρόνο.

Το συμπέρασμα για την στρατηγική Corridors

Πρόκειται για ένα αρκετά καλό… manual αρχάριων παικτών ή εκείνων που θέλουν να ξεφύγουν από την απλή διασκέδαση του στοιχήματος και να πάνε λίγο πιο «επιστημονικά» και μελετημένα. Βοηθά πολύ επίσης αφού σου περνά εν μέρει την νοοτροπία της μικρότερης δυνατής απώλειας του κεφαλαίου, εν αντιθέσει με τις παρακινδυνευμένες επιλογές που σε μεγάλο ποσοστό θα σε «ρίξουν» εκτός οικονομικά.

“21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα”